Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Uslovi Korišćenja veb portala najboljekafane.rs se odnose na sve sadržaje i podatke (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) koji su objavljeni na ovoj internet prezentaciji i važe za sve posetioce sajta.

Samim pristupom veb portalu najboljekafane.rs ili bilo kom njegovom delu ili podsajtovima kao i korišćenjem bilo kog dela veb portala najboljekafane.rs, smatra se da su korisnici upoznati i saglasni sa svim pravilima i uslovima korišćenja.

Vlasnička i Autorska prava

Veb portal najboljekafane.rs polaže sva autorska prava na sadržaj i podatke (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) koji su dostupni na internet portalu. Neovlašćeno korišćenje, čuvanje i kopiranje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. 

Linkovi na druge web stranice

Veb portal najboljekafane.rs sadrži linkove ka web stranicama izvan ovog portala. najboljekafane.rs ne snose odgovornost za sadržinu veb stranica izvan svog portala.

Ograničenje odgovornosti

Veb portal najboljekafane.rs se sastoji od vlastitih autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača i linkova na druge web stranice. Samim tim najboljekafane.rs ne snose odgovornost za ispravnost i verodostojnost istaknutog materijala. Sve sadržaje portala najboljekafane.rs posetioci koriste na sopstvenu odgovornost i veb portal najboljekafane.rs ne snosi nikakvu odgovornost za štetu nastalu korišćenjem sadržaja objavljenog na ovom veb portalu.

Zaštita privatnosti

najboljekafane.rs poštuju privatnost svih posetioca veb portala najboljekafane.rs i neće prikupljati nikakve lične podatke o njima osim u slučaju kada su o tome posetioci prethodno obavešteni.

Izmene uslova korišćenja

najboljekafane.rs zadržavaju pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku i neće biti odgovorna za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.